Britney World

Britney Spears magyar blogja. Hírek, érdekességek, helyezések...

Archívum

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

MTV: A "Hold It Against Me" lehet következő kislemez!

2010.12.17. 14:00 | Josh_blackout | Szólj hozzá!

Britney, aki a "Glee" című musical-sorozat óta semmit sem vesztett hírnevéből, most már készen áll az új albumra, pontosabban annak megjelenítésére. A MTV szeritnt a márciusban megjelenű stúdióalbumon -állítólag- szereplő "Hold It Against Me" c. dal várható első kislemezként.

A PopJustice.com szintén megerősíti a első kislemez megjelenésének hírét. A PopHercegnő többek közt a két neves producerrel, Max Martinnal és Dr. Luke-al (Katy Perry, Ke$ha) dolgozik együtt. Nemrégiben "feltörtek" a hálóra olyan pletykák, melyek megcáfolják az egyik -várható- új dal címét, s dalszövegét is. Dr. Luke nyilatkozása persze rögtön megcáfolta a téves híreket.:

"Én/mi soha nem írtunk "Don’t hold it against me" elnevezésű dalt!!!... Vigyázni kell, mert ez rendkívül pontatlan információ gyerekek! ;-) :) Én, "Hold It Against Me" című dalt írtam, nem pont az ellenkezőjét! Apropó: ezek a hamis felkerült szövegek sem a dalszöveget képezik.... "

Pár hónapja az énekesnő utalt is a producer-duó együtdolgozására.:

"A "Monster" c. dal felvételén dolgozunk @TheDoctorLuke-al, és @MaxMartin-nal. Készülj fel, ismét nagy robbanás lesz! :)xoxo"

A díva december elején -a rengetek születésnapi üdvözlés keretében- kijelentette a soron következő stúdióalbum márciusi megjelenését.

"Már csak néhány finomítás van az albumomon , és jövő év márciusában te is hallgathatod! EGYSZERŰEN SZERELMES VAGYOK EBBE AZ ÚJ ALBUMBA!!! :)"

-jelentette ki Twitteren.

Állítólagos hírek szerint Britney egyik volt koreográfusa, Brian Friedman is bennt van/lesz a munkában. (Többek közt ő rendezte az "Overprotected" c. klip mix változatának tánc-koreográfiáját.)

Ha ennyi hír még mindig nem elég, a PopHercegnő kijelentette, hogy összeállt a világhírű divatfotóssal, Mario Testino-val.

Forrás: UTB  (Fordítás: B.József)

Címkék: mtv hír britney twitter új album új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://gotyoucrazy.blog.hu/api/trackback/id/tr982521917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása